Meteen naar de inhoud
Home » Wat moet je meenemen naar Curaçao? 

Wat moet je meenemen naar Curaçao? 

Wat mee te nemen naar Curaçao?

Als je naar Curaçao gaat, zijn hier een aantal dingen die je mee zou kunnen nemen:

  1. Zonnebrandcrème: Curaçao ligt dicht bij de evenaar, dus het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon. Neem een goede zonnebrandcrème mee die je vaak opnieuw kunt aanbrengen.
  2. Insectenwerend middel: Er zijn op Curaçao verschillende soorten insecten, waaronder muggen. Neem een insectenwerend middel mee om je te beschermen tegen muggenbeten.
  3. Kleding: Neem luchtige, comfortabele kleding mee die geschikt is voor het warme klimaat op Curaçao. Denk aan zwemkleding, korte broeken en licht gekleurde, luchtige blouses of shirts.
  4. Waterfles: Het is belangrijk om voldoende te drinken in het warme klimaat op Curaçao. Neem een waterfles mee die je kunt vullen met water of een sportdrank om ervoor te zorgen dat je voldoende vocht binnenkrijgt.
  5. Een camera: Neem een camera mee om alle mooie plaatjes te kunnen vastleggen die je op Curaçao zult zien.
  6. Paspoort en andere reisdocumenten: Vergeet je paspoort en andere reisdocumenten niet. Zorg ervoor dat je alle benodigde visums en vaccinaties hebt voordat je vertrekt.
  7. Geld: Neem voldoende contant geld mee voor uitgaven ter plaatse, zoals souvenirs, maaltijden en activiteiten. Houd ook een creditcard bij de hand voor eventuele noodgevallen.

Hoe lang van te voren op vliegveld Curaçao?

Het is aan te raden om ongeveer 3 uur van tevoren op het vliegveld van Curaçao aan te komen. Dit geeft je genoeg tijd om in te checken, door de beveiliging te gaan en naar je gate te gaan. Houd er rekening mee dat het op sommige vliegvelden druk kan zijn, dus het is altijd beter om op tijd aanwezig te zijn om ervoor te zorgen dat je op tijd op je vlucht kunt zijn. Als je speciale behoeften hebt, zoals het reizen met een rolstoel of het inchecken van groot bagage, is het aan te raden om nog een half uur vroeger aanwezig te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om deze zaken te regelen.